Tutustu tiloihimme! 

Training Studio Aquasta löydät uima-altaan, kuntosalin ja jumppasalin, jossa ohjatut ryhmäliikuntatunnit tapahtuvat. Lisäksi fysioterapeutilla on oma, rauhallinen ja viihtyisä vastaanottohuone. Klikkaamalla kuvia voit tutustua tiloihin tarkemmin.

Me palvelemme sinua!

Anna Haaslahti

yrittäjä, omistaja

Olen koulutukseltani kuntosalivalmentaja, hyvinvointivalmentaja (Trainer4You), CrossFit Level 1 Trainer ja uimaopettaja. Aina löytyy lisää uutta ja innostavaa opittavaa, joten käyn erilaisissa koulutuksissa muutaman kuukauden välein. Monipuolinen liikunta on minulle elämäntapa ja hyötyliikunta erityisen tärkeää. Harrastuksiini on kuulunut mm. cross training, juoksu ja telinevoimistelu sekä satunnaisemmin keskipitkät pyörä- ja uintimatkat - mutta ei, triathlonia en harrasta, ainakaan vielä!

Ammattitaitoinen tiimimme auttaa löytämään juuri sinulle sopivan liikuntamuodon, olipa se sitten ryhmäliikuntaa, yksilövalmennusta tai opastusta itsenäiseen harjoitteluun kuntosalilla. Muista myös tärkeä kehonhuolto, johon saat opastusta ja neuvoja fysioterapeutiltamme! 

040 183 2322 | anna@aquatraining.fi

Harri Kivelä

ryhmäliikuntaohjaaja, personal trainer

Valentina Ivonen

liikuntaneuvoja

Olen ammatiltani liikuntaneuvoja (LPT), uimaopettaja ja uimavalvoja. Lisäksi olen käynyt monipuolisesti erilaisissa koulutuksissa, kuten kahvakuula-, spinning-, ryhmäliikuntaohjaaja- ja vesitreeniohjaajakoulutuksissa. Harrastan itse kuntosalilla treenaamista, uintia ja pyöräilyä. Käyn myös ryhmäliikuntatunneilla. Liikunnan ohjaaminen tuo iloa elämääni, kun näen kuinka tunneilleni osallistuvat kokevat onnistumisia. Kehitän omia taitojani jatkuvasti käymällä erilaisilla kursseilla, jotta ohjaamani tunnit voivat olla yhä parempia ja monipuolisempia.

Erityisosaaminen: Ryhmäliikunnan ohjaaminen lapsista ikäihmisiin niin vedessä kuin jalat tukevasti maan pinnallakin.

| valentina@aquatraining.fi

Tuoreimmat kuulumiset Facebookissa